MENU
under construction

GEZOCHT: Meisjes en vrouwen voor zang en spel in grote openingsvoorstelling LF2018

Wie?

Jij! Wil jij meespelen in de openingsvoorstelling van Leeuwarden-Fryslân 2018? Voor Marijke Muoi, een voorstelling over revolutie in Fryslân, zijn we nog op zoek naar Maria Louises – en jij kunt daar één van zijn!
Heb je ervaring met zang en toneel en ben je toe aan een rol in een bijzondere voorstelling; dan komen we graag met je in contact!

Wat?

De voorstelling speelt op locatie in de Grote Kerk van Leeuwarden, waar adellijke dame, regentes Maria Louise van Hessen-Kassel begraven ligt. Beter bekend als Marijke Muoi, geliefd bij het volk. Zij is de hoofdpersoon, die ruw uit haar graf gerukt werd toen radicalen dat openbraken Djdens de revolutie. Er zijn tien Maria Louises aanwezig naast actrice Joke Tjalsma die deze hoofdrol speelt. Deze Maria Louises zijn steeds aanwezig, ze vormen o.a. een koor dat het lied van Maria Louise zingt. Ook hebben zij interactie met het publiek en begeleiden dat soms, op een heel subtiele manier vanuit hun rol.

Het wordt een bijzondere beleving waarbij de bezoeker deelnemer wordt en geur, smaak en tastzin ook aangesproken worden en de voorstelling beleeft vanuit het perspectief van één personage.

Wanneer?

AUDITIE: donderdagavond 5 oktober
Repetities: november 2017 t/m januari 2018 wekelijks 1 avond repeteren
Voorstellingen: vanaf 20 januari t/m 17 maart 2018 donderdag, vrijdag, zaterdag, afwisselend

Waar?

Grote Kerk Leeuwarden

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE VIA: victoria@marijkemuoi.frl.
Meer informatie over het project vind je op www.marijkemuoi.frl.

Marijke Muoi is een voorstelling van Under de Toer en staat in het hoofdprogramma van Leeuwarden-Fryslân 2018.