MENU
under construction

Op de Terp Almenum

September 2018

Grote Kerk Harlingen

IN CONTACT MET Husum, Duitsland

Een bulderende zee. Razende zeemonsters beuken op de dijken, ze stormen kolkend de stad in. Woedend sleuren ze kinderen mee de zee in, voor altijd… Waar zijn ze?? Een adembenemend wiegelied zorgt voor verrassingen.

Levensgrote poppen, muziek, zang en dans in een kleurrijk decor vertellen over de eeuwenoude angst voor de stormende zee en over verlies. Maar ook over troost op de veilige terp met daarop de kerk.

Een bijzonder beeldend theaterspektakel in en rond de Grote Kerk van Harlingen. Met een dansgroep, verschillende koren, een band en een organist die het orgel laat stormen en met poppenspel door kinderen van de basisscholen uit de stad.

M.m.v. Tieneke van Montfort: poppenspel, Wies Noest: regie en artistieke leiding, Frank Belt: verteller, Karen Apon: beeldend kunstenaar, Eeuwe Zijlstra: organist, dansgroep Duende, leerlingen van basis- en vervolgonderwijs Harlingen, kunstenaarssociëteit Zilt, popband, Koor Grutte Pier, Vereniging Oud Harlingen, Gemeentemuseum het Hannemahuis, Kunstuitleen HA-15 Harlingen, Stichting Expeditieschip Willem Barentsz, Beng Evenementen.

Meer informatie: info@opdeterpalmenum.nl

 

Download
persmap van Op de Terp Almenum