MENU
under construction

PRIJSVRAAG voor verhalenverzamelaars

Bezoek alle 32 Under de Toer-projecten en maak kans op vergoeding van de entreekosten (én eeuwige roem)! Maak een reis door Friesland tijdens het Culturele Hoofdstad-jaar en verzamel de 32 verhalen van rondom de Friese kerktorens. Een avontuur dat je niet wilt missen! En dat hoeft ook niet.

Hoe doe je mee?
Bezoek al onze manifestaties en word onze reizende reporter. Deel met ons jouw verslag van je bezoek door een selfie op onze Facebookpagina te plaatsen met herkenbaar de manifestatie waar je bent en wat je hebt beleefd.

Wat kan je winnen?
Ben jij degene die de titel van winnaar mag opstrijken? Dan vergoeden wij je toegangskaartjes voor de Under de Toer manifestaties. Maar bovenal ontvang je gegarandeerde ‘eeuwige roem’. We hebben het hier niet over alleen de eer, maar je zult met ons op een unieke en speciale manier onderdeel uitmaken van de terugblik op Under de Toer als hoofdprogramma van Culturele Hoofdstad 2018.

Hoe kan je winnen?
Je bent aantoonbaar bij alle manifestaties aanwezig, door middel van selfies en verslaglegging waaruit blijkt dat je aanwezig bent. Je meldt je als Under de Toer-reporter via info@underdetoer.nl en wij zullen je prominent op de voet gaan volgen. In december 2018 worden er 3 reporters willekeurig getrokken uit de deelnemers en aangewezen als échte Under de Toer verhalenverzamelaars!